PREJSŤ NA OBSAH
O KNIŽNICI SLUŽBY KLUBY REGIÓN EDIČNÁ ČINNOSŤ NOVÉ KNIHY AKTUALITY


Čítanie s Osmijankom ukončené

VII. ročník celoslovenskej súťaže Čítame s Osmijankom – pridaj sa aj ty! je pre školský rok 2010/2011 ukončený. Svojich priaznivcov si čítanie tento rok našlo na školách G. Bethlena pod vedením p. učiteľky Takácsovej a Cirkevnej základnej školy pod vedením p. učiteľky Urbanovej, a tak po celý rok žiaci vyťahovali a spoznávali skvelé knihy z Osmijankovej kapsičky.

Žiaci svojimi literárnymi a  výtvárnými prácami reprezentovali nielen svoju školu, ale hlavne  kreatívnosť v myslení, uplatnili fantáziu pri zostavovaní časopisu ako aj znalosti z oblasti literatúry.

Najaktívneší žiak z menovaných tried obdrží odmenu vo forme knihy.

Pre nás sú však všetci víťazi, lebo prevažná väčšina z vás zvládla všetky literárne hádanky na jednotku! Ďakujeme menovaným pedagógom, ktorý sa pričinili o to, aby Osmijanko mal svojich pokračovateľov, sú našimi dobrými pomocníkmi.

Výsledky súťaže budú slávnostne vyhlásené na Medzinárodný deň detí 1. júna 2011 a budú uverejnené na stránke www.osmijanko-ba.sk.

Čitateľské dobrodružstvo pokračuje aj v školskom roku 2011/2012. Privítame nováčikov, ale aj všetkých verných kamarátov. Teší sa na vás Osmijanko, Osmidunčo a tety knihovníčky.

Kto rád číta, nikdy nie je sám!

 

  • Fotogaléria z čítaní s Osmijankom:
 
© Knižnica Antona Bernoláka v Nových Zámkoch, Všetky práva vyhradené